top of page

Reviews

We zochten een betrouwbare babyfoon, die we met een goed gevoel als kado konden geven. We hadden er snel een gevonden, deze hebben we opgehaald meteen de nodige uitleg gekregen. Helemaal top!

Okt 2020

A. Bax

Na eerst op marktplaats een miskoop gedaan te hebben, kwamen we refurbabyfoon tegen, we zijn  helemaal blij met onze Luvion Essential babyfoon!

Okt 2020

G. de groot

Supergoed bevallen.
Babyfoon werkt uitstekend, goed verzorgd verstuurd en compleet.
Niks op aan te merken :-)

Nov 2020

m. Drenthel

De informatie op de website is nauwkeurig en accuraat. De babyfoon was snel geleverd en in zeer goede staat. Het apparaat werkt naar behoren en is goed aan te sluiten op de babyfoon die we al hadden.

 

feb 2021

K. Butter

De bestelde camera was niet meer nieuw te verkrijgen, gelukkig hier nog te vinden. Erg blij mee!

feb 2021

P. Kroese

Onze Dvm 200 laten repareren, die was snel en goed gerepareerd! 

maart 2021

M. Pora

Onze babyfoon doet het weer perfect! Goede service en veel beter (goedkoper en beter voor het milieu) dan een nieuwe kopen. Enige punt van kritiek is communicatie, dat duurt soms wat langer. 

April 2021

F

Via marktplaats op de site terecht gekomen. Een essential besteld en erg tevreden mee!

Nov 2020

A. Geersum

Via marktplaats vonden we deze site. Helaas lade onze DVM200 monitor niet meer goed op, via deze site hebben we hem op gestuurd voor reparatie, na een paar dagen weer werkend thuis! Heel tevreden mee!

Okt 2020

H. Odemaker

De monitor van onze cam was stuk maar gelukkig heeft refurbabyfoons hem snel en goed kunnen maken. Zeer tevreden!

Nov 2020

J. Piekaar

Ik wilde een nieuwe babyfoon bestellen omdat onze Luvion het begeven had (althans dat dacht ik)Maar door een paar simpele tips en meedenken is deze nu weer in werking! Ik beveel het zeker aan en bij de volgende aankoop bestel ik hier!

Nov 2020

M. Snel

Goede en vriendelijke service.
Nov 2020

A. Steven

Onze babyfoon is 3 jaar oud en was veel gebruikt en veel stuk aan gegaan. Maar wij zijn erg geholpen en hebben een bijna nieuwe babyfoon! Wij kunnen met een gerust hart onze kindjes weer zien en horen. Dank daarvoor!

Dec 2020

N. Brinkman

Onze kleine had de monitor van de kast getrokken, waardoor deze niet meer oplaadde, gelukkig was de monitor via deze site weer snel gerepareerd! Super!

dec 2020

J. pijlenaar

Voor onze tweede hadden we een nieuwe camera nodig voor de Luvion Essential. Hier vonden we er een en nog is met 3 maanden garantie. Heel fijn.

dec 2020

R. Bijl

Onze Essential was er opeens mee opgehouden, terwijl we onze kleine er elke slaapje mee in de gaten houden. Gelukkig konden we de volgende ochtend meteen een nieuwe ophalen.

Hartelijk dank voor de fijne service!


dec 2020

O. Terberg

We hadden het scherm van onze Grand elite 3 laten vallen, helaas was de schade niet te repareren, gelukkig konden we hier weer een werkende monitor bestellen! heel blij mee!

dec 2020

E. meulen

Op zoek naar de Alecto met Uil camera! Hier gevonden! Helemaal blij mee! Hartelijk dank!

Jan 2021

J. Bolder

Onze kinderen hadden de monitor in handen gekregen waardoor de adapterpoort stuk was gegaan! Snel en goed gerepareerd via Refurbabyfoons.nl!

Jan 2021

H. Oudeneel

Ik was op zoek naar een extra camera voor onze babyfoon. Via via kwam ik deze website tegen en hier werd hij voor een goede prijs aangeboden. We zijn enorm verrast door de kwaliteit van de camera. Hij is echt als nieuw. We zijn erg tevreden. Ook de service is top. Hij was binnen no time binnen!

Jan 2021

H. Assink

Ons zoontje had de DVM200 monitor van de tafel getrokken. Opladen was niet meer mogelijk. We konden gelukkig de monitor snel en goed laten repareren bij Refurbabyfoons.nl. Super fijn!

Jan 2021

M. de Jong

We waren op zoek naar een babyfoon die niet meer in de winkels te koop was! Hier vonden we hem nog! in goede staat! Besteld en snel in huis! Fijn contact gehad met Justin.

Jan 2021

M. Weiden

We waren op zoek naar een babyfoon die niet meer in de winkels te koop was! Hier vonden we hem nog! in goede staat! Besteld en snel in huis! Fijn contact gehad met Justin.

Jan 2021

Very pleased with the communication and the service. The repair went fast and saved us a lot of money!

april 2021

Perez

M. Weiden

Tweede camera inmiddels gekocht. Ben er erg blij mee goede producten Goede service

April 2021

b. Meijer

We zijn blij met onze babyfoon! Fijn om iets opnieuw te gebruiken en iets minder geld kwijt te zijn. Er was iets mis gegaan met de post maar heel netjes opgelost!

Juni 2021

M. Van der Wal

Mijn monitor ging kapot van mijn Luvion waar ik echt niet zonder kan, dus flinke paniek. Via marktplaats Refurbabyfoons gevonden. Ontzettend fijn geholpen en geadviseerd en nu kan ik mijn zoon weer goed in de gaten houden. Echt een aanrader om hier te bestellen!

Juli 2021

c. Vorstenbosch

Babyfoon werkt prima voor een nette prijs, Verder prima service en contact.

Augustus 2021

m de Best

Erg klantvriendelijk en betrouwbaar. Het scherm van de babyfoon is netjes gerepareerd en heb een goede camera erbij gekocht. Alles netjes ingepakt geleverd! Contact was ook erg fijn!

Augustus 2021

B. Ziarma

Fijne prijs voor een product wat nog helemaal prima is! Volgens afspraak vlot verzonden, netjes ingepakt en 100 % in orde. Zeer tevreden!

September 2021

inge

Zocht dezelfde babyfoon, nergens te vinden alleen hier. Super netjes en snel geleverd, helemaal top!!!

September 2021

Joost

Onze luvion is weer als nieuw! Hartelijk dank!

December 2021

J. Bakker

Het proces is prima verlopen. De babyfoon doet zijn werk goed. Wij

zijn blij met de aankoop. 

 

December 2021

Hendriks

Ik vond het een overzichtelijke website en is makkelijk te bestellen. Ik had iets verkeerd doorgegeven qua adres gegevens en heb dit toen via de mail goed doorgegeven hier kreeg ik een snelle en nette reactie op dat was heel fijn.

 

Januari 2022

I. Visser

Superfijne service van Refurbabyfoons: nadat onze defecte monitor niet meer te repareren bleek, konden we tegen een kleine meerprijs een vervangende monitor aanschaffen. Heel fijn meegedacht en top service

 

Januari 2022

S. Hartog

Blij dat we op de dag van bestellen de babyfoon al konden ophalen dankzij jullie snelle reactie tijd! Bedankt voor de snelle service.

Januari 2022

Koen

Schrijf hier je review

Hartelijk dank dat je bij ons een aankoop hebt gedaan. 
Als je hier je review zou willen schrijven, zou dat heel fijn zijn!

Zou je ons aanbevelen bij vrienden?

Thanks for submitting!

bottom of page