top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJustin

Gesetteld.. klaar voor de start...

Bijgewerkt op: 28 aug. 2023

In de vorige blog beschreef ik hoe Refurbabyfoons.nl bezig was met de verhuizing naar een Tinyhouse. Zowel een emotionele als fysieke verhuizing. De voorbereidingen waar toen (al 2 jaar) in volle gang. Ondertussen zijn we verhuist, we wonen nu als gezin in een Tinyhouse. Daarnaast draaien we ook de webshop vanuit een Tinyhouse (en deels nog vanuit externe opslag). De planning is om dit volledig vanuit het Tinyhouse te kunnen doen, als interessante uitdaging. Deze keuze heeft consequenties voor ons inkomen, het gaat veel bepalen voor de manier van leven. maar heeft ook veel impact op de tijd die je hierdoor vrijkomt.

De grootste drijfveer om te kiezen voor deze andere woonvorm is meer om tijd met onze kids te kunnen doorbrengen.

Onze mening, het grootste goed wat je iemand in dit leven kan geven is en blijft, liefde, aandacht en daarmee dus.. tijd.

Tinyhouse
Tinyhouse

In de tussentijd

Dat een verhuizing altijd veel voeten in aarde heeft, hoeft niemand uit te leggen. Enkel minimaliseren, verhuizen, webshop draaiende houden en ook nog is een productaanbod update doorvoeren, was een interessante uitdaging.


Aandacht voor de webshop

We hebben gemerkt dat we niet de volle aandacht aan webshop konden geven, voornamelijk het stuk support. Simpelweg omdat we de tijd niet hadden om alle vragen en mailtjes (tijdig) te beantwoorden. Daar balen we van,, maar tegelijk realiseren we ook dat dit niet haalbaar was.


Net terug van een fijne vakantie, gaan we met veel energie een nieuwe seizoen tegemoet! Bij het ophalen van bestellingen ondertussen al wat klanten bij ons ontvangen, want eigenlijk altijd voor leuke en interessante gesprekken zorgt.

We zijn nog niet op volle stoom, gezien we druk bezig zijn met ons aanbod te scherpen op de vraag en wensen van de webshop bezoekers


Ook wij merken dat het leven duurder wordt, wat vaak betekent dat dit door wordt berekend in de verkoopprijs van de producten/ diensten die je verkoopt. Het meest uitdagende hierin vinden wij, het blijven aanbieden van 'betaalbare reparaties, waarbij we een circulaire en meer duurzame maatschappij ondersteunen, maar aan de andere kant een prijs hanteren, waardoor je als bedrijf kan blijven bestaan.

De overweging om bij een defect product 'dan maar een nieuwe aan te schaffen, want dat heb je weer garantie etc' is helaas erg snel gemaakt.

Duurzaam willen leven betekent een keuze in wat je koopt, maar ook een keuze in wat je bereid bent te investeren.

180 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page