top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJustin

Review Luvion Prestige touch 2 & Alecto DIVM 770

2 betrouwbare en fijne babyfoons, voor voor en nadelen.

Luvion Prestige touch 2 en Alecto DIVM 770
Luvion Prestige touch 2 en Alecto DIVM 770

Deze babyfoons vallen direct op door de grootte van de monitors. Beide erg geschikt om overzicht te houden over meerdere kinderen, zichtbaar op een scherm.


Gebruik

Als babyfoon zoekt, waar je niet alleen meerdere camera's op aan kan sluiten maar ook alle camera's op een beeld wilt zien, dan zijn beide babyfoons een geschikte optie.

De camera Beide camera's leveren een helder beeld. De DIVM 770 blinkt in deze uit qua scherpte van het beeld. Beide camera's kunnen op afstand worden bediend door de monitor. Deze functie is vooral erg praktisch bij het installeren van de camera.

De Prestige Touch 2 heeft een prettig lampje die op afstand kan worden aangezet via de monitor. Dit ontbreekt op de DIVM 770.

Het beeld van de DIVM 770 levert een scherper en meer kleurrijk plaatje op dan het beeld van de Prestige Touch 2. Al moet erbij gezegd worden dat het beeld van de Prestige touch 2 een prima beeld op levert.

LET OP

Vraag bij een tweedehands aankoop, of de camera van de Prestige touch 2 geen vervaagd beeld oplevert, hier lijken de eerdere modellen last van te hebben.


Voet

Beide camera's staan op een stabiele ronde voet, waarbij de Grand prestige 2 een handige muursteun meegeleverd krijgt, waarmee je de camera stevig aan de muur kan monteren.

De draaihoek van beide Camera's zijn zeer groot. Als het gaat om het juist kunnen positioneren van de camera levert dat geen verschil op..

Nachtzicht.

Beide hebben een erg helder en scherp beeld bij het nachtzicht (infrarood).

Opvallend is dat het nachtzicht van de Prestige Touch 2 sterker lijkt te zijn, ook als de babyfoon meer op opstand staan, blijft de kleine duidelijk in beeld. Dit lijkt bij de DIVM 770 een stuk minder te zijn.


De monitor

De monitor van DIVM 770 is een stukje compacter dan die van de Prestige touch 2. De monitor van de DVIM 770 oogt minder ingewikkeld en heeft daarbij ook minder knoppen. De prestige touch 2 heeft handige touch knoppen, waarmee de monitor te bedienen is, de DIVM is touch screen, de gehele monitor is te bedienen via het scherm.

De DIVM 770 draait op Android.

Beide monitor hebben een stevige standaard.

Qua functionaliteiten liggen de Alecto DIVM 770 en de Prestige touch 2 dicht bij elkaar.


Tot 4 camera's aan te sluiten


  • Muziekjes op afstand te starten

  • Gevoeligheid van de VOX functie in te stellen

  • Batterij waarschuwing

  • Zoom functie


De DIVM 770 heeft een belangrijke functie extra, de camera is te bekijken via WiFi of 3g/4g.Conclusie


Bij het gebruiken van beide babyfoons, is er een duidelijk verschil tussen de Prestige touch 2 en de DIVM 770. De DIVM 770 is qua bediening trager dan de Prestige touche, hierbij helpt het touchscreen niet mee.

Het pairen van de camera en monitor vergt meer werk bij de DIVM 770 dan bij de Prestige touch 2. Dit komt mede omdat de DIVM 770 tevens aan het internet is te koppelen.Als het gaat om een degelijk en betrouwbare babyfoon, zonder dat deze online bekeken hoeft te kunnen worden, dan heeft de Prestige touch 2 de voorkeur.

Als het gaat om een uitgebreid en betrouwbaar apparaat, die ook via internet (WiFi/3G/4G) te bekijken is, dan heeft de DIVM-770 de voorkeur.

198 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page