top of page
DSC_1650_edited.jpg

Refurbabyfoons.nl keurmerk

Waarom een Refurbabyfoons.nl keurmerk
Na 5 jaar ervaring te hebben met het gebruik, verkopen en support geven op babyfoon, hebben we de nodige ervaring op gedaan. Mede daarom zetten we deze ervaring nu om in het Refurbabyfoons.nl keurmerk.


Op basis van het aantal verkopen, de support vragen, de aantallen reparaties en onze eigen ervaring hebben wij een "gevoel" gekregen bij veel babyfoons.
Dit keurmerk is voor een groot deel feitelijk op basis van de bovengenoemde aantallen en deels subjectief omdat onze mening en het gebruik bij onze kinderen er uiteraard in zit.

Het keurmerk bestaat uit 5 onderdelen

  1. Betrouwbaarheid

  2. Degelijkheid

  3. Goed herstelbaar/ goed te repareren

  4. Eenvoud in bediening

  5. Prijs/ kwaliteit verhouding

1.Betrouwbaarheid

De babyfoon werkt zoals je verwacht. Valt niet zomaar uit, heeft een stabiel bereik. 
Kortom, als je kindje je nodig heeft, dan weet je zeker dat je met deze babyfoon deze signalen ook altijd ontvangt.

2. Degelijkheid

De babyfoon is robust gemaakt, kan tegen een stootje. De behuizing mag dan soms wat bekrast zijn, van binnen zit alles stevig vast. De babyfoon staat stevig en kan weer tijden mee zonder dat deze defect gaat. (bij 'normaal' gebruik)

3. Goed herstelbaar/ goed te repareren

De babyfoon is bij schade goed herstelbaar. De babyfoon kan eenvoudig worden opengemaakt en de gebruikte onderdelen zijn los verkrijgbaar. Uiteraard geldt dit niet voor elke onderdeel, maar wel voor de meest gangbare onderdelen zoals laadpoort en scherm.

4. Eenvoud in bediening

De babyfoon kent een eenvoudige manier van bedienen. Zonder handleiding is het eigenlijk al duidelijk hoe de babyfoon werkt. Er zitten gaan onlogische menu's verstopt in de interface en de iconen op de knoppen doen wat ze uitbeelden.

5. Prijs / kwaliteit verhouding

De babyfoon heeft de kwaliteit die de prijs aangeeft. Zowel het beeld, geluid als bereik van de babyfoon zijn de prijs waard.
(Let op dat sommige prijzen mee stijgen en dalen in het vraag en aanbod van de babyfoon.)

Wie zijn wij: Over
bottom of page