top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJustin

Refurbabyfoons.nl Goes Tiny(house)

Bijgewerkt op: 28 aug. 2023

Sinds de start van Refurbabyfoons.nl, regelden we alles vanuit onze eigen huis. Dit is prettig want je hebt alles binnen hand bereik en het drukt de overheadkosten.


Tinyhouse Niet enkel met de webshop willen we bijdragen aan een meer duurzame wereld, ook in ons dagelijks leven heeft dit een belangrijke plek. Sinds 2020 nemen we deel aan een project om te gaan wonen in een Tinyhouse in Amersfoort. Dit jaar zal dat realiteit worden. Super gaaf! Dit gaat veel impact hebben op ons gezinsleven maar ook op de manier waarop we refurbabyfoons.nl willen voortzetten.


Tinyhouses
Tinyhouses

Een van de gevaren van een uit de hand gelopen hobby in vorm van een webshop, is een uit de hand gelopen assortiment. Waar we ooit begonnen met een assortiment van 20 type babyfoons, hebben we nu een assortiment van 200 type babyfoons. Erg leuk en leerzaam, maar beheersmatig af en toe een ramp.


Na 5 jaar babyfoons verkoop en reparatie hebben wij een best goed inzicht en veel ervaring gekregen in wat betrouwbare, fijne en duurzame babyfoons zijn. Wij willen ons assortiment gaan aanpassen op basis van die ervaring.


Aanpassing van assortiment Mede hierom zal er de komende tijd een meer specifieke selectie van het assortiment plaatsvinden. Refurbabyfoons.nl zal vanaf heden zich richten op de verkoop van babyfoons waar wij achter staan, een fijne ervaring mee hebben en die nog (tot zekere hoogte) te repareren zijn.

Mede daarom hebben we nu de voorjaarsaanbiedingen, waarmee we het assortiment verkleinen om vervolgens weer specifiek voort te zetten. Reparaties blijven wij uiteraard aanbieden.


Het voordeel voor ons is dat het meer overzichtelijk en uitvoerbaar blijft! Voordeel voor de klant is dat het assortiment dat we gaan voeren, voor een zo scherp mogelijke prijs kunnen aanbieden. En we blij worden van alles wat we aanbieden en verkopen.


Nu nog een plek zoeken om de voorraad te stallen..


- Wordt vervolgd -209 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page